Vattenrening Falun

Falu Rörtjänst AB – vattenrening Falun

VVS-lösningar med fokus på Hållbarhet Kvalitet Effektivitet

Vattenrening Falun

Falu Rörtjänst AB erbjuder lösningar inom vattenrening men även en mångfald av andra tjänster vilket gör oss till din pålitliga partner för alla slags VVS-behov. Vi är dedikerade till att uppfylla dina behov och önskemål när det gäller VVS-tjänster, från små reparationer till stora entreprenader. Med vår långa erfarenhet och expertis strävar vi alltid efter att leverera arbeten av högsta kvalitet, samtidigt som vi prioriterar hållbara lösningar och kundnöjdhet.

Vattenrening Falun

VILKA vi är

Vi är Falu Rörtjänst AB är en ledande aktör inom VVS-branschen i Dalarna. Med över tjugo års erfarenhet är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa lösningar och en personlig service som våra kunder kan lita på.

Vattenrening Falun

Vad vi gör

Vår kompetens är bred, likaså vårt utbud av VVS-tjänster. Vi erbjuder blanda annat installation, service och renovering. Vårt fokus ligger alltid på att leverera kvalitativa arbeten effektivt och professionellt.

Vattenrening Falun

TJÄNSTER inom VVS

Falu Rörtjänst AB levererar högkvalitativa VVS-tjänster med fokus på effektivitet och professionalism. Vi erbjuder allt från installation och service av värmepumpar till vattenrening och badrumsrenoveringar. Läs mer om oss här.

Falu Rörtjänst AB

LÅNGNÄS 7 , 790 26 Enviken
070-243 87 51
Vi finns på Instagram
Måndag igen! 🛠️👨🏼‍🔧Täthetskontroll, påfyllning och avluftning lk golvvärme
Trevlig helg önskar Falu Rörtjänst AB☀️👨🏼‍🔧
Dags för att byta vattenmätare och saknar konsol eller så finns det tre olika typer av ventiler för att stänga av vattnet vid mätaren. LK580, LK581 och LK582 som inte längre är godkända, eftersom de lätt går sönder när de stått orörda ett tag, vilket kan orsaka omfattande vattenskador. Om ventilen går sönder skjuts den rakt upp i luften av vattentrycket och LK580, LK581 och LK582 kallas därför ofta för ”Champagneventilerna”.Så hjälper vi gärna dig med dom åtgärder som krävs för att FEV ska kunna genomföra sitt byte till ett fast pris på 5290:- ink rot.För mer info eller funderingar kontakta oss på Info@falurortjanst.se eller telefon 0702438751
Här har vi monterat en CTC EcoPart som är en stegad bergvärmepump för industrier och större fastigheter med inbyggd styrning och separat varmvattenberedning.